• Sveže
  • -5 %
120Pcs Vročih Izdelkov Detox Foot Blazine Obliži Noge, Nego Deset Izboljša Spanec Hujšanje Masažo, Sprostitev, Zdravje Komplet za Nego C033

120Pcs Vročih Izdelkov Detox Foot Blazine Obliži Noge, Nego Deset Izboljša Spanec Hujšanje Masažo, Sprostitev, Zdravje Komplet za Nego C033

SIT 17.91
SIT 18.85


12 0pcs/veliko Kinoki Detox Foot Blazine Obliži z Lepilom Bambusa (120pcs=120pcs Obliži+120pcs Lepila) za materinski Dan Darilo C033 Pakage : 120pcs (2pcs P atches v vrečko ) Sestavine : Bambusov kis, chitosan, dekstrin, dokudami, loquat listov, turmalin, zelenjavna vlakna, Vitamin C in lesni kis. Blazine so posamično zaviti za ohranjanje svežine.
Zdaj smo izpostavljeni strupi povsod. Simptomi toksičnih preobremenitve so utrujenost, glavoboli, slaba prekrvavitev, kronične bolečine, šibek imunski sistem, zaprtje, artritisa, depresije in bolezni kože itd. Kinoki Detox Stopalo Blazinice so najnovejši razstrupljanje terapije. Pomaga preprečevati kopičenje toksinov v telesu, kar bistveno zmanjšuje možnosti za bolezni, bolezni in odstranjevanje škodljivih telo toksinov. Kako deluje ?
Za sto let, vzhodne medicine razume toksinov potoval navzdol v telesu kopičijo v nasvetov, naše prste in gležnjev. Prav tako razume, da toksin akumulacije privede do številnih degenerativnih bolezni. Na primer, boleče revme in artritisa so bili zaradi kislih strupene tekočine zbiranje okoli sklepov. V stopala reflexology, noge so šteje kanale veliko vitalnih organov, z več kot 60 akupunktura točke na podplatih naše noge .
Stopalo blazinice vsebujejo naravne sestavine, ki spodbujajo te akupunktura točke, skozi kombinacija ukrepov, les/bambusov kis, daleč-infrardečo energijo in negativni ion emisij. Ta stimulacija za posledico okvaro, vode in odpadkov, molekul, ki brezplačne blokade v krvožilni in limfni sistem. Čiščenje se seveda začne v podplatih naše noge.
Primarni učinek Kinoki Detox Foot Blazine je razstrupljanje. Popravkov, ki bo absorbirajo vaše toksinov po uporabi za celo noč. Vidite lahko, da je od spreminjanja barv po uporabi. Bolj umazano vidite foot pad, več toksinov, ki jih je absorbiral. Po dosledno uporabo za obdobje, ki jih bo postala čistejša vsako jutro. To pomeni, da večina toksinov v telesu so bile izdane že. Poleg noge, vam lahko uporablja tudi ti detox foot blazine na drugi del vašega telesa, vključno nazaj, kolena, komolci itd.
Prednosti Detox Foot Blazine :
1.Sproščanje nezaželenih toksinov
2.Povečanje vaše energije ravni
3.Zmanjšanje bolečine, bolečine, glavoboli, & utrujenost
4.Lajšanje stresa
5.Izboljšati vaš metabolizem
6.Izboljša krvni obtok,
7.Izboljšanje hujšanje
8.Popolnoma diskretno - Deluje med spanjem
9.Preprost in Enostaven za uporabo
Navodila za U sebi :
1. Uporablja Kinoki detox patch eno uro pred spanjem-čas.
2. Pranje in suhe noge ali del telesa pred nanosom kinoki Detox Patch.
3. Vzemite eno lepilo stanja in počasi peel off papirja.
4 . Postavite stopala pad na lepilo, kjer je navedeno, da "Dal lepilo stanja na tej strani" in kraj na podplatih nog ali želeno površino drugi del telesa (Nogavice lahko nosite če je potrebno)
5. Nositi za 8-10 ur, potem odstranite pad.
6. Obrišite površino z mokro brisačo, dokler se ne?s ni več lepljivo.
7. Uporablja obliži bo temna, zelenkasto ali sivkast, kot absorbirajo strupe in odpadne snovi iz telesa.
8. Še naprej uporabljajte vsak večer, dokler razbarvanje pad mine.
9. Pri uporabi kinoki obliži, ki kažejo znake strela, uporabljajo enkrat ali dvakrat na teden za vzdrževanje.
Omejitev odgovornosti :
Ne dajo na odprte rane. Če ste alergični, ne uporabite te blazine. Ta izdelek ni namenjen za diagnosticiranje ali zdravljenje bolezni. Če imate kakršne koli bolezni, se posvetujte z zdravnikom .
vrečko

Večja je od informacij

Blagovna Znamka:
Povihome
Uporaba:
Stopala
Številka Modela:
C033
Velikost:
Medium
Postavka Vrsta:
Masaža & Sprostitev
Pakage Velikost:
1 lota=120pcs=120pcs Obliži+120pcs Lepila
Stopala Massager:
Kitajski medicini
masaža in sprostitev:
medicinski izdelki
lajšanje bolečin:
masaža

Izdelki v kategoriji