• Sveže
Vroče Prodaje 2017 Visoke Kakovosti Agar v Prahu 200 g jelly Beljakovine v Prahu

Vroče Prodaje 2017 Visoke Kakovosti Agar v Prahu 200 g jelly Beljakovine v Prahu

SIT 26.99


Metoda agar žele
1, Bo 5 gramov agar v prahu, in počasi vlijemo v približno 500 gramov (100 : 1~5 delež vode in agar) je vrele vode (nad 95 stopinj), mešanjem hkrati pa dodaja, kuhamo 1,5 minute, da Joan kozmetika fusion enotno (ne aglomerirane delci) premirja.
2, Hladno, da 60-50 stopnjo in v agar v prahu taljenje colloid, se pridružite kosov sadja ali mleka ali medu ali sladkorja ali orange flap ali korenja, sok ali drugi rastlinski sok jesti materiala, mešanje enakomerno. V stekleni ali pecivo plesni, počakajte za hlajenje.
3, Hlajenje trideset-osem stopinj, dokler popolno strjevanje, lahko plesen, a kristalno čisto, barve, različne napredne agar žele, puding je bil rojen
Agar je veliko boljši od drugih vrst gum, in okus je dober. & nbsp; & nbsp; & & nbsp; nbsp;
Nbsp; & poleg agar se lahko uporablja kot stabilizator, pač pa tudi preprečuje oprijem embalaže.
& amp; nbsp; agar koncentracija doseže 0.5% do 1.0%, kot torto pregleden led, stabilizator in povečanje viskoznosti in površinske lepilo silo, hitro strjevanje in povečanje prožnosti hrano, zmanjšanje površinskih poškodb in razpok.
& nbsp; agar je tudi mešana z drugimi rastlinski gumi. Ker agar se lahko uporabljajo kot polnila in bentonita leavening agent, lahko nadomestijo škroba proizvodni urnik prilepite, ne vsebuje škroba kruh in jedli sladica, agar koncentracijo 0,1% do 1,0%, kot konzervans agent. Funkcija pijač lahko pijačo v stanje prekinitve.
V veliko sladkorja in posebne sladkor v živilih, kot so maščobe je priljubljena aditiva za živila. Agar za proizvodnjo led sadje rose in ledu propad. Agar lahko zmanjša usklajenost, mlečnih izdelkov, izboljšati skladnost sira in tako naprej.

Večja je od informacij

Postavka Vrsta:
Zdravljenje & Maska
Sestavine:
Agar Agar v Prahu, 100 g
Država/Regija Proizvodnji:
Kitajska
Številka Modela:
Agar Agar Prah V Prahu
Spol:
Unisex
Funkcija:
Pigmentacija, Korektor,Zdravljenje Aken
Uporaba:
Celoten Obraz
Oblikovanje:
blato
Številka Potrdila:
100 g
NETO WT:
200 g
Vrsta:
Stroj Masko

Izdelki v kategoriji