• Sveže
Povratne Pasu Zanke Mapo za 2 Pralni Iglo

Povratne Pasu Zanke Mapo za 2 Pralni Iglo

SIT 5.50


Ime Izdelka : Nazaj - Pasom Mapo
Namen : Pasom
Pralni : 2 Needle Stroja.
Trak velikost 1-1/2" Dokončaj velikost 3/4" bomo privide te velikosti izdelek za vas.
Imamo druge velikosti izdelkov, tudi, če potrebujete kakršne koli od njih , prosim, pustite sporočilo, ko se odločite za nakup.
Trak velikost Konča velikost
3/4" 3/8"
1" 1/2"
1-1/4" 5/8"
1-3/4" 7/8"
2" 1"
Na splošno, dostava blaga, ki jih je poštna pošiljka, katere cena je dokaj poceni in lahko prišel 7 -15 dni kasneje. Skupna teža mora biti omejena na 2 kg. Priporočljivo je, da uporabljate nakupovalno košarico, ko kupujejo različne izdelke in prekomerno telesno težo proizvodi se lahko kupili dvakrat. Če ste v nujne potrebe naših izdelkov, poštnino bo zelo drago in se posvetujte z nami še naprej.
Mi lahko dobavi skoraj vse izdelke in predstavitev je le majhen del. Če potrebujete več, vas prosimo, da nas obvesti, kodiranje, da potrdite ceno.
Mi lahko dobavi najbolj šivalnega stroja rezervnih delov in predstavitev je le majhen del.Če potrebujete več,vas prosimo, da nas obvesti, kodiranje, da potrdite ceno. Je kaj takega, kar morate storiti, je na Kitajskem, prav tako lahko pustite sporočila za nas in mi bo prizadevajo, da vam pomagamo. G. Chen Fuchao razvili prvi brusni pasu za fobric pralni na Kitajskem leta 1983. Skozi 12 let, ki se kopičijo in razvoj blagovne znamke se je pojavila leta 1995. Skozi vztrajno rast in inovacije za let, široko paleto raznovrstnih serije proizvodov so prevzeli obliko,ki bo temelj za razvoj šivanje delov sektorju. Naše podjetje usmerjena popolnoma novo vizualno podobo sistem, odlično kakovost in storitev v letu 2011, za krepitev blagovne znamke truda in kulturo podjetja.
začetek
konec

Večja je od informacij

Blagovna Znamka:
fu chao
Vrsta:
Industrijski Šivalni Stroj
Stitch Oblikovanje:
Zaklepanje Šiva
Mehanske Konfiguracija:
Flat-Bed
Vir Mehanizem:
Hoja Stopala
Številka Modela:
šivanje delov
Stanje:
Nova

Izdelki v kategoriji