• Sveže
  • -40 %
Akvarel Anime Miyazaki Živahen Stran Št Obraz Sodobne Platno A4 Art Tisk Plakat Steni Sliko Otroci Soba Dekor Slikarstvo Brez Okvirja

Akvarel Anime Miyazaki Živahen Stran Št Obraz Sodobne Platno A4 Art Tisk Plakat Steni Sliko Otroci Soba Dekor Slikarstvo Brez Okvirja

SIT 4.20
SIT 7.00


Informacije O Izdelku :
Natisne prišel privzeto v 200gsm Poliestrskih vlaken za platno, kar je veliko bolje kot papir. Naše platno, tisk je voda, ki se upreti, bolj vzdržljiv in ima fine teksture, ki se papir ne more ponuditi. Odtisi so pripravljeni za oblikovanje - dimenzije izpolnjujejo standard velikost okvirja! Lahko brez težav dal platno, tisk na vse foto okvir tako kot papir za tiskanje. Embalaža : Vzorec bi – Natisne so zbrani skupaj z zaščitno belega papirja in dal skupaj v toge cevi, da se prepreči kakršno koli škodo. Big Red - Ravno Paket – Natisne so zaprti v plastično mehurček vrečko skupaj in trde plošče bo dal na vrhu in na dnu fotografij, da jih zaščitijo pred kakršno koli škodo. Dobavni rok : Za ZDA, to traja približno 2-5 tednov; Za francoski, združeno KRALJESTVO, Nemčija, Irska, Avstrija, Rusija, Belgija, Islandija, Danska, Finska, Nizozemska, Luksemburg, Norveška, Švica, Švedska, Portugalska, Italija, Grčija, plovba traja približno 14-35 dni; Za Avstralija, Nova Zelandija, Japonska, to traja približno 14-35 dni; Za druge države, to traja približno 25-60 dni.
Podjetje Uvod :
Smo podjetje, ki oblikuje in izdeluje lastne izdelke, kot Platno Umetnosti Plakatov, Tiskanje, Uokvirjena Platno, Slikarsko, se Pomaknite Umetnosti, Magnetni Leseni Okvirji, Foto okvirji, steklenice vode, itd.
Imamo tudi lastno blagovno znamko "Blage Art", ki je ustanovljen v letu 2014, in naše podjetje si prizadeva zagotoviti cenovno najugodnejši, ustvarjalno in osebno proizvode za naše stranke.
V manj kot 2 leti, smo izdali 3 inovativnih novih izdelkov, s patentne pravice na trg, ki se je izkazal za zelo uspešnega.
Poleg tega smo naredili več kot 2000 različnih izvirnih modelov, od leta 2014, kar v bistvu pomeni, da smo ustvarili več kot 3 izvirnega umetniškega vsak dan, da izpolnjuje več in bolj osebno svetovnem trgu.
Mi smo original oblikovalec in izdelavi naših izdelkov, kar pomeni, da bomo design, stil, okus in kakovost izdelka zelo resno. Prepričani smo, da zagotavlja, da bomo vedno lahko zagotoviti najboljše in najbolj prilagodljiv po meri proizvodov in storitev za naše stranke.
Smo prodajo naših izdelkov po vsem svetu s pomočjo različnih spletnih platformah, kot Alibaba, ebay, Aliexpress, Amazon, Etsy, itd.
Naše stranke vključujejo maso potrošnikov, dropshippers, wholesales in veliko design studios in podjetja.
Zato smo sposobni zagotoviti veliko različnih poslovnih načini za vas, kot dropshipping, wholesales, OEM, itd.
Kot mlad in relativno majhno podjetje, smo hitro raste vsako leto z našo zavzetost za dobro zasnovo in inovativnih izdelkov, in verjamemo, da to so tipke za izdelavo naše stranke srečni.

Večja je od informacij

Velikost (Inch):
13x18 cm No Frame, 15x20 cm No Frame, 20x25 cm No Frame, A4 21x30 cm No Frame, 30x40 cm No Frame, 40x50 cm No Frame, 50x70 cm No Frame, 60x80 cm No Frame, 70x100 cm No Frame
Blagovna Znamka:
Blago Umetnosti
Vrsta:
Platno, Saj
Predmeti:
Animacija
Frame mode:
Brez okvirja
Material:
Platno
Slog:
Sodobno
Okvir:
No
Medij:
Vodoodporno Črnilo
Podporne Baze:
Platno
Obrazec:
Dve sliki Kombinacija
Tehnika:
Spray Slikarstvo
Številka Modela:
Q0000818
original:
Da,
Oblika:
Vertikalni Pravokotnik

Izdelki v kategoriji